top of page

Mer om oss

Få Jobben Gjort!

Moskus Drift – Din pålitelige partner for rivning, rydding, vasking, innbo og sjauing! Vi er stolte av å være basert i Hamar og tar oppdrag i innlandet. Vårt erfarne team, lokalisert i denne vakre regionen, står klare til å være din verdifulle ressurs. Vi er dedikert til å levere profesjonelle tjenester med fokus på effektivitet, hastighet og sikkerhet.

Enten det er rivning av gamle strukturer, rydding av områder, grundig vasking, organisering av innbo eller håndtering av diverse sjauing, kan du stole på at Moskus Drift tar seg av oppgavene på en grundig og pålitelig måte.

Vi forstår at hver oppgave er unik, og derfor tilbyr vi skreddersydde løsninger som passer dine spesifikke behov. Med betydelig kapasitet tilgjengelig på dagtid, kveldstid og helger, tilpasser vi oss din tidsplan for å sikre maksimal bekvemmelighet.

Moskus Drift er din partner for å frigjøre tid og energi. Kontakt oss i dag for å utforske hvordan vi kan hjelpe deg med dine prosjekter – vi er her for å gjøre det enkelt, raskt og trygt for deg!

Daglig Leder Nicholas Burwash

Møt Nicholas, vår dedikerte Daglige Leder. Opprinnelig fra Canada, har Nicholas nå bodd i Norge i 7 år. Med en bred erfaring innen ulike bransjer, er Nicholas forpliktet til å lede teamet vårt mot daglig suksess. Lidenskapelig opptatt av å hjelpe andre og sikre at oppgaver utføres med presisjon, bringer Nicholas en unik kombinasjon av ekspertise og integritet til hvert prosjekt

bottom of page